Workshops

Enthousiast geworden? Kom eens langs voor een workshop!

Kinderworkshop

Zeg nou zelf… wat is er nu leuker dan zelf iets lekkers maken, samen met je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes?

 Het feestje (wat dat is het sowieso) duurt zo’n 2 uur. Al vanaf 4 jaar zijn de kinderen welkom.

Ik zorg dat er voor iedereen 4 cupcakes klaar staan in zilverpapier, gekleurd papier, strepen, stippen, of…. Als het feestje in een thema is, kunnen we het een en ander daar uiteraard op aanpassen! Voor het versieren van de cupcakes gebruiken we fondant, boter crème, allerlei uitstekers, vormpjes en suikerparels. Voorbeeldplaatjes genoeg en natuurlijk denk en help ik ook mee.

 Aan het eind van de (mid)dag krijgt iedereen de vier versierde cupcakes mee in een mooie doos.

 De kosten voor de kinderworkshop zijn € 15,00 per kind, bij minimale deelname van 6 kinderen. Daarvoor zorg ik uiteraard ook voor drinken en wat lekkers! Als het een verjaardagsfeestje betreft, kunnen we de jarige natuurlijk in het zonnetje zetten door voor hem/haar te zingen en een kadootje te geven.

Volwassenen workshop

Maar…. Ook als volwassenen is een workshop cupcakes versieren een gezellige middag of avond!

Ik begin de workshop met een korte uitleg over elle beschikbare materialen en decoratiemethodes. Vervolgens krijgt iedereen 6 cupcakes om zich volledig op uit te leven.

De cupcakes worden versierd met fondant waarmee we met allerlei uitstekers en vormpjes verschillende decoraties kunnen maken. Ook zonder materialen zijn leuke creaties te maken of te boetseren. Of misschien wil je proberen je cupcake mooi op te spuiten met boter crème?  We kunnen werken in een thema als lente, liefde of feestdagen. Hebben jullie zelf een thema, pas ik daar het een en ander op aan.

Gezellig muziekje op de achtergrond? Kopje koffie, thee, glaasje wijn, sandwich of high team? Ik kan van alles combineren….

 Aan het eind van de middag of avond krijgt iedereen de 6 versierde cupcakes mee naar huis in een mooie verpakking. De volwassenen workshops worden gegeven vanaf 6 personen. De kosten zijn € 20,00 per persoon, inclusief drinken en wat lekkers.